Arthea

Arthea

Arthea verzorgt verschillende ontspanningsmassages zoals algehele lichaamsmassage, Hot Stone massage, Hot- Cold Stone massage, Ayurvedische massage, Balinese massage, stoelmassage of sportmassage, maar ook voetreflexzonemassage. Als u één keer hier bent gemasseerd wilt u niet anders meer. Dan heeft u ervaren hoe een massage hoort te zijn en hoe ontspanning hoort te voelen.

Over de verschillen van de massages is meer te lezen op de website.

Arthea behandeld ook mensen die lichamelijke klachten hebben van uiteenlopende aard. Ook mensen met stress gerelateerde klachten of emotionele klachten kunnen bij ons terecht.

Wij werken vanuit een holistische visie en wij vinden het een voorrecht te mogen helpen met onze Natuurgeneeskundige Therapie. Wij streven ernaar in zo weinig mogelijk behandelingen te zorgen dat de cliënt klachtenvrij wordt, in balans komt en weer goed in zijn/haar vel zit.

Mensen beseffen vaak niet dat ze met iets zitten of dat piekeren de gezondheid kan beïnvloeden. Wij proberen u bewust te maken van uw eigen lichaam. De oplossing is vaak veel dichter bij dan men denkt. Wij helpen u bewust te worden van wat uw lichaam u vertelt. Alleen u zelf kunt uw lichaam helen en wij kunnen u daar bij helpen.

Na de eerste behandeling ter kennismaking, waarbij de therapeut al inzicht krijgt, wordt bij het maken van een volgende afspraak een anamneseformulier meegegeven. Voor de volgende behandeling vindt dan eerst een intakegesprek plaats, waarin de therapeut samen met u de klachten bespreekt en een behandelplan zal maken. Het behandelplan kan gedurende het proces zo nodig aangepast worden, bijvoorbeeld doordat uw lichaam reacties gaat geven. Regelmatig krijgen wij vragen over de naam Arthea. Is het een god of mythe uit de oudheid, een Latijns woord, stamt het af van oude Chinese medicijnmannen? Nee, het is een samenvoeging van onze namen Arie en Thea!

 

Arie Broekaart

1-Arthea_KennemerBusiness_byMiFoto-002Ik ben Arie, geboren in Jakarta, Indonesië en op mijn 14e naar Nederland gekomen. Na jaren van studie en het volgen van diverse cursussen, heb ik zoveel werkvormen tot mijn beschikking dat er voor iedereen een passende behandeling te vinden is. In mijn behandelingen zal ik van alle onderstaande technieken datgene gebruiken wat mijn cliënt nodig heeft.

Ik leer mijn cliënt te ontspannen, zodat de energie en prikkeloverdracht beter zal verlopen en herstel mogelijk is. Mijn kracht is dat ik tijdens een behandeling heel goed blokkades kan voelen, waarmee ik mijn cliënt kan helpen. Ik doe mijn werk met passie en sensibiliteit. Tevens beschik ik over een diploma Reanimatie BLS en ben AED-hulpverlener en ga hiervoor elk jaar op herhaling.

Als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut wil je steeds meer weten en leren over je vakgebied. Ik zal zeker studies en cursussen blijven volgen, in de vorm van bij- en/ of nascholing, om mij te blijven ontwikkelen.

 

Thea Broekaart

2-Arthea_KennemerBusiness_byMiFoto-001Ik  ben Thea, opgeleid tot voetreflexzone therapeut en daarnaast heb ik diverse aanverwante cursussen gevolgd. Ik vind het geweldig dat ik hiermee mensen kan en mag helpen en begeleiden. Ik was al vaak een aanspreekpunt voor mensen en nu als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut kan ik echt een steentje bijdragen aan de gezondheid van lichaam en geest van mijn cliënt. Het lichaam heeft een zeer groot zelfherstellend vermogen, wat ik door mijn werkvormen kan aanspreken. Mijn interesse op het gebied van de methodieken voor de Natuurgeneeskunde is erg groot. Ik zal dus steeds opleidingen en cursussen blijven volgen die mijn interesse hebben. Ik vind mijn werk zeer interessant en uitdagend en ik doe het met erg veel plezier!