Massages

Arthea verzorgt verschillende ontspannings- en therapeutische massages zoals algehele lichaamsmassage, Hot Stone massage, Hot- Cold Stone massage, Ayurvedische massage, Balinese massage, stoelmassage of sportmassage. Als u één keer hier bent gemasseerd wilt u niet anders meer. Dan heeft u ervaren hoe een massage hoort te zijn en hoe ontspanning hoort te voelen.

Over de verschillen van de massages is meer te lezen op de website.

Arthea behandelt ook mensen die lichamelijke klachten hebben van uiteenlopende aard. Ook mensen met stress gerelateerde klachten of emotionele klachten kunnen bij ons terecht.

Wij werken vanuit een holistische visie en wij vinden het een voorrecht te mogen helpen met onze Natuurgeneeskundige Therapie. Wij streven ernaar in zo weinig mogelijk behandelingen te zorgen dat de cliënt klachtenvrij wordt, in balans komt en weer goed in zijn/haar vel zit.

Mensen beseffen vaak niet dat ze met iets zitten of dat piekeren de gezondheid kan beïnvloeden. Wij proberen u bewust te maken van uw eigen lichaam. De oplossing is vaak veel dichter bij dan men denkt. Wij helpen u bewust te worden van wat uw lichaam u vertelt. Alleen u zelf kunt uw lichaam helen en wij kunnen u daar bij helpen.

Na de eerste behandeling ter kennismaking, waarbij de therapeut al inzicht krijgt, wordt bij het maken van een volgende afspraak een anamneseformulier meegegeven. Voor de volgende behandeling vindt dan eerst een intakegesprek plaats, waarin de therapeut samen met u de klachten bespreekt en een behandelplan zal maken. Het behandelplan kan gedurende het proces zo nodig aangepast worden, bijvoorbeeld doordat uw lichaam reacties gaat geven.

  • ontdek onze massages
    Ontspanningsmassages

    ontdek onze massages

  • ontdek onze massages
    Therapeutische massages

    ontdek onze massages