Referenties

Dagelijks mogen wij bij mooie bedrijven onze kracht tonen. Enkele bedrijven waar wij incompany of op individuele basis in onze praktijk mee samenwerken zijn:

“Sinds begin 2016 maakt ons kantoor met veel profijt en plezier gebruik van de stoelmassages van Arthea. Na een massage van Arie ervaar ik direct een verbetering in mijn concentratievermogen

en een verlichting van eventuele aanwezige lichamelijke klachten. Daarnaast is het ook nog eens heerlijk ontspannend en geeft het de energie om er weer vol tegenaan te gaan – Robin jurist

 

 

Heerlijk 20 minuten ontspannen tijdens de massage en heel goed voor het losmaken van rug en schouders – Carla van Rooijen

Ik kijk er altijd weer naar uit! Arie weet precies de pijnpunten te vinden en aan te pakken. Fijne, stevige massage – Saskia van Hoek

Ik heb nogal eens nekspieren die behoorlijk vastzitten. De massage van Arie zorgt er elke keer voor dat mijn nek weer soepel voelt. Zeer effectief dus! – Ingrid van Gijs

 

 

Ten Brink_fc kopie.1

AfdrukkenOnze medewerkers mogen af en toe genieten van een stoelmassage, die door Arie wordt gegeven. Na afloop van deze stevige, maar prettige behandeling gaat men weer fris aan de arbeid. De meesten vinden het zeker voor herhaling vatbaar!

 

TAX PERIENCE Logo NL FC
logoklein

 

Arie is een zeer professionele masseur die weet waar de spanningspunten zitten en weet deze ook gelijk goed aan te pakken. Na 20 minuten kan je weer heerlijk ontspannen achter je bureau zitten.

Arie is een zeer professionele masseur die weet waar de spanningspunten zitten en weet deze ook gelijk goed aan te pakken.   Na 20 minuten kan je weer heerlijk ontspannen achter je bureau zitten.

 

Ervaringen van enkele van onze cliënten:

 

Janneke – Alphen aan Rijn 9 oktober 2017 – Arie is zeer klantgericht, elke massage begint met de vraag wat hij voor je kan doen. Ik heb nu een tijdje elke maand een massage en heb aanzienlijk minder last van mijn rug en nek.                                                        Het is ook nog eens heerlijk ontspannend

Gerda – Helmond  6 oktober 2017 – De praktijk van Arthea voelt harmonieus aan. Het voelt ook als je behandeld wordt of je een uitstapje maakt met jezelf. Het is gewoonweg een super gevoel.

Meindert –  Alphen aan den Rijn voorjaar 2016 –  In december 2015 heb ik een linkerknie prothese gekregen en heb voor het herstel 2 maal per week fysiotherapie gekregen en dit heeft het herstel van het linkerbeen veel goeds gedaan, echter                          door het verkeerd lopen vóór de operatie met als gevolg ongemakken in de onderrug en het rechterbeen bleven deze klachten wel bestaan. In nauw overleg met de fysiotherapeut heb ik gekozen voor het laten masseren van mijn lichaam en in het              bijzonder mijn rug en rechterbeen om alles weer goed op z’n plaats te krijgen en goed te laten functioneren.                                                                                                                                                                                                                                                  Mijn zoektocht op het internet bracht mij op de website van Arthea en na een gesprek met Arie, mij doen besluiten om me te laten behandelen hetgeen is gevolgd door een 5-tal behandeling met het gewenste resultaat als gevolg. Ik heb geen                  ongemakken meer in mijn rug, alles is weer soepel en heeft ook nog eens bijgedragen aan het herstel van mijn geopereerde been. Ik kijk dus terug op geslaagde behandelingen van zowel Arthea als bij mijn fysiotherapeut.

Judith – Alphen aan den Rijn   15-12-2015 – Een vol hoofd en een portie stress zorgen er nogal eens voor dat je niet goed luistert naar je lichaam. Een massage ervaar ik als kwali-tijd: de tijd nemen voor jezelf en lekker ontspannen: de spieren                     weer los en het hoofd weer rustig.

Mariette – Alphen aan den Rijn  11-11-2015 – Een groot compliment voor Arie. Als Arie masseert voel je dat hij met aandacht voelend bezig is. Je ervaart respect voor wat er op dat moment is. Dat geeft rust en vertrouwen.                                                            Deze manier van aanraken, contact maken voel je ook van binnen. Je voelt dat je er mag Zijn en Zijn wie je bent.

Peter – Alphen aan den Rijn   28-08-2014 – Sinds een aantal jaren ga ik naar Arthea voor een volledige massage, 1x per maand. Door de massage’s ben ik een stabieler mens geworden. Vroeger had ik periodes van grote onrust die zich op allerlei              manieren uitte. Door de massage’s heb ik rust kunnen ervaren. Doordat er veel aandacht is voor mijn lichaam, werd het in mijn hoofd ook veel rustiger. Ik heb nauwelijks last meer van lichamelijke klachten. Als ik die wel heb, krijg ik goede adviezen                 en de massage doet wonderen. Met als gevolg dat het weer snel beter met mij gaat. Vooral het persoonlijke contact is voor mij erg prettig. Ik weet gewoon, dat als er iets is, ik meteen kan bellen en ze staan direct voor mij klaar!

Angela – Gorinchem  15-08-2014 –  “Voordat ik naar huis ga nog even dit afhandelen, op de terugweg naar huis nog even snel via de supermarkt naar huis, dan lekker naar de sportschool of nog een potje tennissen, erna alvast e.e.a. voorbereiden                voor de volgende dag en als ik de wekker morgen wat eerder zet, dan red ik het ook nog om…….”. Vult u het vervolg zelf maar in want het klinkt u vast bekend in de oren. Althans, voor mij geldt de uitdrukking ‘altijd in het hoofd bezig zijn’.                           Voorbijgaan aan wat je lichaam eigenlijk nodig heeft en wat je nu daadwerkelijk voelt. Uiteraard, er zijn zaken ‘die er nu eenmaal bij horen’ en die gedaan moeten worden. Maar om de balans te vinden tussen dat wat moet, en dat wat goed doet is het belangrijk om ‘gewoon’ te voelen. De behandelingen van Arie zijn hierin voor mij essentieel. Ik kom nu ruim 3 jaar bij Arie. Heerlijk, krachtig, vertrouwd, ontspannend en het raken van de juiste snaar zijn termen die nu in mijn hoofd opkomen.                    Arie weet feilloos de gevoeligheden te vinden zonder hier ook maar een woord voor nodig te hebben. De behandeling staat garant voor een aantal weken plezier en mijn lichaam vertelt me dat het tijd is voor een nieuwe afspraak.                                              Dat Arie zijn vak als de beste volstaat is voor mij glashelder. Inmiddels heeft Arie ook mijn vriend van zijn pijnlijke rugklachten afgeholpen. Arie en Thea hebben van hun passie hun vak gemaakt, dat voel je en bovendien geven ze mij het                                    gevoel dat ik altijd welkom ben.  Ik kan hier nog een langer relaas van maken, maar ik kan eigenlijk echt maar 1 ding zeggen: Ervaar de kracht van Arthea!

Huub – Zwammerdam 13-8-2014 – Inmiddels kom ik zo’n 5 jaar bij Arthea voor een ontspanningsmassage. 1 keer per maand wordt ik vakkundig door Arie onder handen genomen. Afhankelijk van je wensen past hij verschillende technieken toe.                        Ik hou van een stevige massage waarbij de knopen en verkrampte spieren echt onder handen worden genomen. Arie doet dit al jaren naar volle tevredenheid.

Esther – Den Haag.  21-7-2014 – Op aanraden van mijn fysiotherapeut ben ik gestart met een aantal behandelingen bij Arthea en inmiddels gaat het steeds beter. Wat mij opvalt is de maatgerichte werkwijze; dezelfde behandeling is iedere keer anders. Arie vraagt hoe het gaat en behandelt wat nodig is op de beste manier. Ieder pijntje wordt vakkundig aangepakt met als gevolg een heerlijk ontspannen gevoel.

Ellie -Alphen aan den Rijn   21-7-2014 – Veel pijnklachten in linker heup.Hierdoor jaren slecht geslapen. Bij chiropractor geen resultaat het werd slechter en meer pijn. Behandeling bij Arie – 1e behandeling antwoord op vragen waar ik voor mezelf mee aan de slag kon en ontspannende massage. Duidelijk bewust worden van. Mijn ervaring over de behandelingen verder. Zeer vertrouwt en veilig gevoel. Dit was voor mij belangrijk. Hierdoor kan ik totaal ontspannen en mezelf zijn.

Mardi – Boskoop   3-6-2014 – Prettige sfeer, voelt goed en veilig. Respectvol. Behandeling is voor mij prettig, schouders voelen losser. Per keer gaat de masseur af op wat op dat moment nodig is.

Marco – Alphen aan den Rijn   28-4-2014 – Vanwege mijn drukke werkzaamheden heb ik altijd last van vastzittende spieren in mijn rug die behoorlijk pijnlijk kunnen zijn. Een klein jaartje geleden ben ik hiervoor bij Arthea terecht gekomen. Na een intensieve periode van behandelingen om verlost te worden van de pijn, kom ik nu nog iedere maand, naar volle tevredenheid, voor een onderhoudende massage. Arthea kan ik iedereen van harte aanbevelen!

Sabrina – Alblasserdam  11-3-2013 – Ik kwam tijdens een overspannen periode bij Arie terecht. Had veel stress en slaapproblemen en alles wat bij zo’n periode hoort. De behandelingen die ik bij Arie gevolgd heb zorgde ervoor dat ik er weer helemaal bovenop kwam. Bij Arthea staat het belang van de cliënt voorop en dat is ook echt te merken. Arie en Thea zijn twee hele warme mensen en met hun kunde helpen ze mensen verder in hun leven. Inmiddels zijn mijn klachten weg. En ben ik blij dat ik Arie en Thea heb leren kennen. Ze zijn top! Dus twijfel niet en heb je hulp nodig leg je vertrouwen maar in de handen van Arie en ook Thea. Ze helpen je echt verder.

Emma – Alphen aan den Rijn   3-8-2012 – Sinds ik longkanker heb steek ik in een slecht vel. Nu ervaar ik door de zeer ontspannende massage van de heer Arie Broekaart dat ik de zware chemokuur beter kan doorstaan en voel me veel beter. Dank daarvoor.