05feb 2016
februari 5, 2016

Sterkste Schakel Verkiezing 2016!

februari 5, 20160 reacties

ARTHEA is genomineerd voor Sterkste Schakel Verkiezing 2016!Sterkste Schakel 2016

Dit is een erkenning door eigen zakelijke relaties

ARTHEA uit Alphen aan den Rijn is onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met de Sterkste Schakel Kring waarin onder andere zitting hebben Grant Thornton, de Kamer van Koophandel Haaglanden, VNO/NCW Rijnland, TeekensKarstens Advocaten en tal vertegenwoordigers van lokale ondernemersverenigingen.

De Sterkste Schakel verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek en Nieuw Vennep wordt in 2016 alweer voor de dertiende keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.

ARTHEA is juist daarom bijzonder blij met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen.

ARTHEA is heeft een praktijk waarin massages worden gegeven voor ontspanning maar ook bij lichamelijke klachten waarbij wij allemaal tevreden cliënten hebben. Verder geven wij ook stoelmassage bij bedrijven. Dit is zeer goed om ziekteverzuim laag te houden of te verminderen. Mensen gaan na de stoelmassage weer energiek aan het werk wat de productiviteit ten goede komt. Stoelmassage op de werkplek vindt plaats over de kleding heen en kan dus makkelijk ingepland worden, duurt 20 minuten en is voor iedereen toegankelijk.

De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel met meer en minder dan 10 medewerkers, Groothandel, Automotive, IT & Communicatie, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Horeca, Toerisme & Recreatie en ten slotte Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten worden negen sectorwinnaars (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties en winnaars van voorgaande edities. De finale is op vrijdag 11 maart 2016 en wordt gehouden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2016 mag noemen.

Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de website www.sterkste-schakel.nl.

Arthea Sterkste schakel

11jun 2015
juni 11, 2015

Nominatie Sterkste Schakel 2016

juni 11, 20150 reacties

Wat een mooie verrassing was dat voor ons. Wij  zijn door andere bedrijven genomineerd voor Sterkste Schakel 2016.

Nu nog het een en ander doorlopen en volgend jaar maart zijn de verkiezingen in Noordwijk in Huis ter Duin.Sterkste Schakel 2016

Zaterdag 9 mei Winkelcentrum de Atlas in Alphen aan den Rijn van 11.00 uur tot 16.00 uur.1-Microsoft Word-document 4-5-2015 163716

Kom gratis ervaren hoe een goede massage voelt. 

Tevreden? Neem dan een massage bon mee.

Exclusief voor Moederdag 25% korting

14dec 2014
december 14, 2014

Decemberactie

december 14, 20140 reacties

DecemberactieDecemberactie v3

Geef in december een Hot Stone of Balinese massage cadeau!
(Of geniet er zelf van, dat kan natuurlijk ook)

Hot Stone massage       60 min.     nu voor € 50,-
Balinese massage         60 min.     nu voor € 40,-

Actievoorwaarden:

  • Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar t/m 30 dec. 2014
  • Maximaal 3 cadeaubonnen per persoon
  • Cadeaubonnen zijn geldig tot 31 maart 2015
  • Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld
  • Actie is niet combineerbaar met andere acties of kortingen

intoBusiness-5-2014