Waarom massages?

Waarom massages?
Wist u dat uw lichaam tijdens een massage het “gelukshormoon” oxytocine aanmaakt? Deze gelukshormonen zorgen er voor dat u blij en gelukkig bent. Uw lichaam krijgt de kans te herstellen van stress .

 Werken aan uw gezondheid door te ontspannen en te genieten.

Massage brengt niet alleen een moment van ontspanning maar het helpt ook om spanning effectief af te bouwen. Bovendien stimuleert dit het herstelproces van ons lichaam.
Massages kunnen zowel preventief als bij klachten wordt ingezet. Wacht niet tot uw schouder vastzit of u vermoeid bent door het veelvuldig slecht slapen.
Geluk en gezondheid gaan hand in hand. Een massage is de beste remedie tegen een dipje of een slecht humeur. Het geeft een verbeterd immuunsysteem. Een verbeterde nachtrust en minder hoofdpijn. Dit verklaart ook waarom mensen met pijnen, zoals fibromyalgie, zoveel baat hebben bij een massage.
Het geeft pijnvermindering bij allerlei ongemakken, ook bij menstruatiepijnen en vermindert hoofdpijn/migraine en after-work-out-pijn. Massage geeft lichaamsbewustzijn; het brengt u bij uw gevoel en in contact met uw intuïtie. Lichaamsbewustzijn levert u zo vanzelf nieuwe inzichten en geeft veel zelfvertrouwen. De oxytocine is ook een sociaal hormoon: het geeft vertrouwen en verbondenheid.

Het verschil met de wellness centra massages is niet alleen de professionaliteit, maar we gaan ook verder dan dat. Daarom kunnen onze behandelingen ook worden vergoed door de verzekering.

Massage helpt bij spanningsklachten zoals:

– gespannenheid, vastzittende spieren (nek, rug, schouders), spierpijn
– vermoeidheid
– slecht slapen
– neerslachtigheid en depressies
– hoofdpijn en migraine
– lage rugpijn
– hoge bloeddruk
– burn-out